Uploading music to SD card


  • I have a PX6 that has a SD card slot for navigation software. I use it to store music. I have to remove it from my stereo in order to add music. This is very annoying. I don't see a way to transfer music from a flash drive TO THE SD card.

    Is there an easier way to accomplish this?



  • @Jesse Dorosz 

    On the Android apps drawer you can see an app called explorer.

    There you can transfer from USB to the SDCARD easily.


  • Ja w swoim radiu PX6 MAX10 z android 10 bez problemów przeniosłem muzyke z pendriv na karte SD zamontowana w slotcie radia. Tak z pamięci wyglądało mniej więcej tak . Ustawienia > Pamięć > Pamięć USB (pendriv) , zaznaczam utwory które chcę skopiowć potem kopiuj , prawy górny róg ekranu klikam na kropki , wybieram przenieś do , wybieram pamieć kartę SD , wybieram folder do którego chce skopiować muzykę , nastepnie wklej . Tak to mniej wiecej wygladało , może to sie troszeczkę różnić od faktycznego stanu bo pisze z pamieci bez dostepu do radia . Pozdrawiam.


  • You can use an external SD card reader to copy music from a flash drive to an SD card without removing the PX6, or connect the PX6 to your computer via USB if it supports it. You can also download free ringtones of that song at: https://chuongdienthoai.net/


Please login to reply this topic!